De Compressor van hoog rendementcopeland zwemt PoolWarmtepomp Vriendschappelijke Eco

De Compressor van hoog rendementcopeland zwemt PoolWarmtepomp Vriendschappelijke Eco
 

* Copeland-Compressor:

 

Hoge coëfficiënt van prestaties over 15-jaar het werken, vrij van normaal systeem van de schurings divers bescherming, 

verzeker eenheid regelmatig in werking te stellen: over current&temp. beschermend, high&low voltage het beschermen. Verzet me tegen vloeibare hamer 

sterk en looppas regelmatig in slechte voorwaarde.

 

* T6 Ventilator:

Roteert de goed geselecteerde ast6 ventilatormotor die met groot ventilatorblad wordt gecombineerd, wat zware luchtslag bij laag verstrekken

 snelheid, die trilling en lawaai verminderen.

 

*Danfoss Elektrische Uitbreidingsklep:

Danfoss 500 klep van de stappen de Elektronische Uitbreiding, met nauwkeurigere controle van het systeem van de koelmiddelenstroom, die 

optimaliseer warmtepomp het werk capaciteit en efficiency in de verschillende omringende omstandigheden.

 

* Hoge Efficiënte Buis in Shell-Condensator (warmtewisselaar)

Optimaliseer ontwerp van zowel binnen als buiten geschroefte buis, helpt het om het verwarmen uitwisselingsefficiency te verhogen, en 

verstrek betere het verwarmen capaciteit. Het speciale ontwerp van vloeibare koelmiddelen doorgevende buis op de bodem van 

de condensator verzekert het warmtepompsysteem dat regelmatig in strenge arbeidsvoorwaarde in werking wordt gesteld.

 

Het Koelmiddel van *Originaldupont

Het originele vriendschappelijke koelmiddel van Dupont, betere efficiënt en ECO, verzekeren betrouwbaar en regelmatig in werking gestelde warmtepomp.

 
Productomschrijving

 

POWERWORLD de poolwarmtepomp verstrekt het maximumenergierendement en de betrouwbaarheid. Efficiënt werkend, absorberen de warmtepompeenheden nog eens 6 keer van vrije hitte van het omringende milieu, en brengen het naar het poolwater over, dat het het verwarmen procédé ecologische en kostenbesparing maakt.
1.  Ultraefficiency COP>6
Met recentste EEV-technologie, POWERWORLD-verstrekt de poolwarmtepomp superieure hydraulische stroom voor uitstekende efficiency en maximumenergie - besparingen in al verschillende klimaatsituatie.
2.  Hoog - de warmtewisselaarwaarborgen van het kwaliteits kunnen de zuivere Titanium de warmtepomp het poolwater na chloor, zouten, en broombehandelingen aan meer dan 10 jaar verwarmen.

3. POWERWORLD voeg warmtepomp samen kan onder brede omgevingstemperatuurwaaiers, van -70Caan430C werken, enwarmewatervoorzieningenhet hele jaar doorverstrekken, zelfsis deeenheidgeïnstalleerdinkoudopenluchtgebied.

 

4. Keur hoogte goed - de kwaliteit Danfoss 4 manierklep, en gecombineerd met het intelligente auto-ontdooit systeem van POWERWORLD, het verzekert de warmtepompeenheid regelmatig onder streng koud milieu kan werken.

 

5. Stille verrichting

Met de superieure 6# ventilatormotor met geringe geluidssterkte, plus het binnen geluiddempende schuim, dat houdt klaagt u ver vanaf de buurt en de kinderen van te het hoge lawaaierig lopen

 

Bedrijfsinformatie
  • 2004: Gevestigd door Mr.Li Xianghong, de voorzitter van P.W.
  • 2004-2005: Co. van de machtswereld (HK), Ltd begonnen warmtepompafdeling en bevordert wijd het merkwarmtepomp van de MACHTSwereld in vasteland van China.
  • 2005-2007: Zeer etc. omvat het succes in de markt van China met inbegrip van succes om de warmtepompleverancier van Overheidsprojecten te zijn soorten hotels, het ziekenhuis, scholen.
  • 2007-2010: De warmtepomp van de machtswereld die snel in Chinese markt met meer dan 500 honderd van franchised handelaars wordt uitgespreid.
  • 2010-2013: De machtswereld is OEM van heel wat beroemd bedrijf van het warmtepompmerk partner over de wereld geweest.
  • 2014: De machtswereld die op Qianhai-Markt, Voorraadcode wordt gepubliceerd is 661267.

 Componenten: 

 

 

 

   

 

 
Keer terug aanProducten
Keer terug aan

Zwembadwarmtepomp

Contactleverancier
Veranderingstaal

Select Language