Shenzhen Power World New Energy Technology Co., Ltd.

Shenzhen Power World New Energy Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Machtswereld
Aantal werknemers: 300~400 mensen
Opgericht Jaar: 2004
Export pct: 40% - 50%
Beschrijving bedrijf
Power World Company Inleiding

 

 

Co. van het de Machinesmateriaal van de machtswereld, Ltd wordt opgericht in 1998 en in Shenzhen, China gevestigd. Als één van de professionele en belangrijke warmtepompfabrikanten in China, wijdt de Machtswereld aan de productie van hoogte - de producten van de kwaliteitswarmtepomp voor alle gebieden.

 

 

De machtswereld concentreert zich bij het verstrekken van energy-efficient en milieuvriendelijke oplossingen voor water het verwarmen. De toepassingsgebieden van de warmtepompen van de Machtswereld strekken zich van sanitaire warm waterlevering, huis en het ruimte verwarmen, pool het verwarmen aan handelsgebruiken uit. Elk van onze componenten keurden beroemde merken zoals Copeland, Emerson, SANYO, SAGINOMIYA goed, etc.

 

 

De machtswereld heeft internationaal geavanceerd geheel vastgesteld materiaal van vervaardiging en test bezeten. Onze fabriek heeft strikt volgens de norm van ISO 9001-2000 en ISO14001 gewerkt: 2004. En elk van onze producten hebben CCC, van Ce, en ijs-Certificaat bereikt. Wij hebben nationaal verkoop en de dienstnetwerk opgezet, en wij heten u welkom oprecht om wederzijdse voordelen samen tot stand te brengen. Nadat het bedrijf in Chinese effectenbeurs 2013 een lijst maakte van, draaide het meer inspanningen aan de markt overzee. Ook, tegelijkertijd, is er meer die aandacht aan het systeem voor kwaliteitscontrole wordt besteed. Alle uitvoerende modellen zijn strikt overeenkomstig de recentste EN14511-testnorm en EHPA-vereiste. 

 

 

Meer dan 60% van de producten van de MACHTSwereld worden uitgevoerd naar Europa en andere overzee markten. Als één van de grootste fabrikanten van lucht bronwarmtepompen in de wereld, bezet de MACHTSwereld de kernrol in de high-end wereldmarkt. De MACHTSwereld besteedt grote aandacht om de geavanceerde technologieën van warmtepomp in de wereld te absorberen en te integreren en houdt dichte communicatie en samenwerking met de Onderzoek & Ontwikkelingsorganisaties overzee. 
Certificaat
Standaard:ccc
Aantal:00112Q200222R0M/4400
Uitgiftedatum:2012-06-09
Vervaldatum:2015-06-08
Scope / Range:commercial use heat pump
Uitgegeven door:CQC
Standaard:CE
Aantal:N8120982207001
Uitgiftedatum:2012-09-14
Vervaldatum:2016-09-13
Scope / Range:EVI AIR SOURCE HEAT PUMP
Uitgegeven door:TUV
Contactleverancier
Veranderingstaal

Select Language